Wij maken de maaltijd eerlijk, heerlijk en verrassend.

Voor elke markt het beste product met een specifieke benadering.

Het juiste product voor elk eetmoment

Elke markt vraagt om een eigen benadering. Dalco voelt zich thuis in verschillende branches, maar we begeven ons met name in de foodservice, voedingsmiddelenindustrie, retail en airline catering. Dankzij onze jarenlange ervaring, kennen wij de specifieke wensen en eisen van verschillende markten. Daar profiteert u van: wij denken met u mee om samen tot een product te komen dat past bij u en bij uw klanten.

Foodservice

Inspelen op verschillende eetmomenten is van groot belang voor foodservice. Samen met u onderzoeken we wat er speelt als mensen buitenshuis eten. Met co-creatie voegen we waarde toe. We passen bestaande producten aan of ontwikkelen nieuwe producten, zodat ze aansluiten op uw wensen en die van de consument. Daarnaast hebben wij standaardproducten waaraan eenvoudig een eigen signatuur kan worden toegevoegd. Vooral in eetcafés biedt dit een uitkomst.

 

Maak uw ideeën werkelijkheid

Voedingsmiddelenindustrie

Dalco levert proteïneproducten aan de voedingsmiddelenindustrie. Bij het produceren van halffabricaten houden wij rekening met de uiteindelijke toepassing van het product. Wij werken specifiek voor u. Zo bent u verzekerd van een uniek concept. Bij het ontwikkelen van vlees en vleesvervangers bedenken we nieuwe recepten en onderzoekt R&D de maakbaarheid. Wij zijn in staat om flexibel te produceren. Zo spelen we altijd snel in op uw wensen, ook wanneer die seizoensgebonden zijn.

 

Ontwikkel uw proteïneproduct met Dalco

Retail

In de retail zijn een korte time-to-market en hoge leverbetrouwbaarheid onmisbaar. Op Dalco kunt u vertrouwen. Wij zijn toegankelijk, betaalbaar en eerlijk. Daarnaast bewegen we mee met uw markt: we zoeken bijvoorbeeld naar mogelijkheden om het zoutpercentage te verlagen of gerechten snel in de oven te bereiden. Zo spelen we in op trends en creëren we meerwaarde: voor u en voor consumenten.

 

Vergroot uw meerwaarde