Wij maken de maaltijd eerlijk, heerlijk en verrassend.

Laat uw producten nóg beter smaken met een passende verpakking.

De juiste verpakking voor elk product

Dalco biedt u uiteenlopende mogelijkheden voor verpakken. Een verbeterde houdbaarheid staat vaak centraal bij het ontwikkelen van een geschikte verpakking voor uw product. Bij verpakken kijken we naar uw wensen, de geldende wet- en regelgeving en naar de eigenschappen van het product. Zo komen we tot een resultaat dat voldoet aan uw wensen, aan die van de consument én aan de gestelde normen.

Houdbaarheid verlengen

De houdbaarheid van producten is van groot belang in de voedingsmiddelenindustrie. Wanneer een product langer houdbaar is, betekent dat vaak minder verspilling en meer voedselveiligheid. Wij zoeken constant naar mogelijkheden om producten langer goed te houden zonder smaakverlies. Zo garanderen we u de beste kwaliteit. We kunnen verpakken onder atmosfeer (Modified Atmosphere Packaging) om de houdbaarheid van een product te verlengen. Dieptrekken, vacumeren en pasteuriseren behoren tot de mogelijkheden.

Verpakkingen

Verpakking is een belangrijk onderdeel in de ontwikkeling van een product. Er zijn volop mogelijkheden: denk aan maaltijdbakjes, meeneemporties etc. Welke optie het meest geschikt is voor uw product, hangt af van het gebruiksdoel. Samen met u bekijken we de beste verpakkingsmogelijkheid voor uw product.

Wij verpakken voor verschillende soorten bedrijven. Dat doen we zowel white-label als volledig in de door u gewenste branding. Daarbij voldoen we altijd aan de geldende wet- en regelgeving van het land van bestemming. Hier heeft u geen omkijken naar.

 

Meer weten over de verpakkingsmogelijkheden?

 

Neem contact op